Over spullen & verzending


OVER ONZE PRODUCTEN
We maken onze stukken doorgaans op dingen die we zelf hebben gevonden. Daarom zijn het soms objecten met een hoek af, een extra laagje vindingrijkheid erop of met een koninklijk krasje in.

Al onze stukken zijn bovendien uitzonderlijk zelfgemaakt en daardoor uniek. Eenmaal verkocht kan het maanden of jaren duren alvorens een lid van de koninklijke familie nog eens iets gelijkaardigs maakt. Twijfel dus niet te lang. Of koop een lakei om.


OVER DE VERZENDING

Sommige stukken zijn te groot of te fragiel om te verzenden. Daarom kan u ervoor kiezen om ze zelf (gratis) af te halen in Schaarbeek, Nevele of Destelbergen of u kan kiezen voor een levering door een lid van het hof. De koninklijke postkoets rukt echter maar sporadisch uit en een levering kan dus even op zich laten wachten. Bovendien betaalt u een meerkost afhankelijk van de uithoek van het rijk waarin u zich bevindt. 

Als u uw product zelf wil komen halen, gebruikt u bij afrekeningen de code IKKOMZELF, hierdoor betaalt u geen verzendkosten en nemen we snel contact met u op voor het afhalen van uw aankoop.